Compania de internet Google ar putea lansa in luna martie un magazin online prin care va vinde din soft-uri ce completeaza suita de colaborare si comunicare Google Apps, scrie Wall Street Journal.

Google ar putea permite clientilor sa achizitioneze soft-uri de la magazinul sau si sa plateasca un comision dezvoltatorilor potrivit publicatiei financiare ce citeaza surse anonime.

Un purtator de cuvant al Google a refuzat sa comenteze speculatiile declarand ca grupul care detine motorul de cautare are deja o suita numita Solutions Marketplace care contine servicii si aplicatii profesionale provenite de la dezvoltatori ai Google Apps.

Noul magazin de aplicatii ar putea fi o extensie a Solutions Marketplace pentru a castiga teren in piata cumparaturilor online, arie in care Google are experienta prin produse ca Google Checkout, sistemul de vanzare a reclamelor Google AdWords, Android Market si Google Apps.

Directorul executiv Google, Eric Schmidt vede produsele cumpaniei dedicate mediului de afaceri ca una dintre cele mai atractive operatiuni care sa completeze afacerile de cautari online.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si