CEO-ul Sun Microsystems si-a anuntat demisia in versuri pe Twitter

Jonathan Schwartz, director executiv al producatorului de servere Sun Microsystems, si-a anuntat plecarea din companie printr-un mesaj trimis pe site-ul de microblogging Twitter, scrie PC World.
Executivul a reusit sa se incadreze in cele 140 de caractere ale mesajului Twitter, iar la sfarsitul acestuia a scris o poezie japoneza haiku.

"Astazi este ultima mea zi la Sun. Imi va fi dor de acest loc. Criza financiara. A afectat prea multi angajati. CEO, mai putini", a scris fostul executiv Sun.

Plecarea lui Schwartz a fost anuntata printr-un mesaj postat pe data de 28 ianuarie, la o zi dupa ce Oracle a incheiat preluarea Sun, in care a subliniat ca este ultimul mesaj postat pe blogul sau in cadrul Sun.

Schwartz este cunoscut pentru pasiunea sa de a folosi Internetul. La Sun Microsystem a devenit primul director executiv al unei companii care s-a ocupat de propriul blog.

De asemenea, a determinat Comisia de Valori Mobiliare din Statele Unite sa ofere la fel de multa atentie blog-urilor cat ofera si comunicatelor de presa cand dezvaluie situatii despre companie pentru investitori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
SUA ar putea interzice aplicaţiile chineze de social media, inclusiv TikTok
Setari Cookie-uri