Romsys: Afaceri mai mari cu 18%, la 23 mil. euro

Romsys a realizat o cifra de afaceri de peste 23 milioane euro (100 milioane lei), in crestere cu 18% fata de anul precedent, consolidandu-si pozitia in topul integratorilor de sistem.
“Romsys a avut un an foarte bun, daca tinem cont de contextul economic provocator al anului 2009. Aceste rezultate subliniaza soliditatea modelului de business, precum si o abordare pe termen lung in ceea ce priveste investitiile si eforturile de dezvoltare interna”, a declarat Horatiu Berdila, CEO Romsys.

Rezultatele financiare au fost sustinute de cresterea relativ egala a celor patru divizii, SAP, Networking, Self Service Solutions si Customer Services, iar pentru Business Solutions cresterea substantiala a dus la o pozitionare buna in zona de software.

Romsys are o prezenta puternica in piata financiar-bancara si asigurari, acest segment insumand o crestere de peste 50% fata de 2008.

“Suntem bine pozitionati pentru a continua cresterea si in 2010, avem proiecte importante in derulare si parteneriate puternice cu furnizorii”, a adaugat Berdila.

Romsys a castigat recent un contract de aproximativ 15,8 milioane euro pentru realizarea si implementarea proiectului “Servicii online (de e-guvernare) oferite de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) pentru comunitatea de afaceri prin intermediul unui portal dedicat”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri