La reincarcarea cartelei, utilizatorii beneficiaza de 1.000 de minute gratuite cu un numar favorit Vodafone, intre 8 si 21 februarie.

Incepand de astazi, clientii cartelei Vodafone care si-au creat un grup de pana la 4 prieteni au la dispozitie un nou serviciu, SMS Chat, prin care pot trimite mesaje in grup, mai usor, mai rapid si mai avanatajos. Astfel, orice client „combinat la Cartela Vodafone” poate trimite un SMS la numarul 234, iar mesajul va ajunge instant la toti prietenii din grupul sau, utilizatorul platind tariful unui singur SMS, indiferent de marimea grupului.

Noua promotie aduce utilizatorilor prepaid o oferta prin care acestia pot beneficia de 1.000 de minute cu un numar favorit Vodafone, la reincarcarea cartelei cu minim 5 euro. Oferta este disponibila incepand de astazi, pana pe 21 februarie 2010, iar pentru a beneficia de aceasta, clientii cartelei Vodafone trebuie sa se inscrie prin SMS gratuit la 567 inainte de reincarcare.

„Noile oferte si servicii lansate astazi continua conceptul Combina-te la Cartela Vodafone, care s-a bucurat de mare succes in randul clientilor nostri”, a spus Karsten Wildberger, manager comercial Vodafone Romania.

In decembrie Vodafone Romania a ajuns la 9,66 milioane de utilizatori, maximul ultimului an. Totusi, veniturile companiei au coborat cu circa 24%, iar venitul mediu per utilizator (ARPU) al companiei a scazut la 8,1 euro pe luna fata de 10,10 euro, cat era la sfarsitul anului 2008. Citeste aici care au fost motivele care au dus la aceste rezultate.