GTS Telecom, unul dintre principalii furnizori de servicii telecom pe piata locala, a marit suprafata centrului de date din Bucuresti, prin care compania pune la dispozitia clientilor un spatiu suplimentar de aproximativ 144 mp. Anterior, centrul de date al firmei era in jurul a 250 mp.
Proiectul de extindere inceput in urma cu trei luni face parte din strategia multianuala de dezvoltare a suprafetei centrului de date GTS.

Extinderea ariei de colocare, realizata in vecinatatea centrului de date GTS se face in doua etape. Astfel, dupa punerea in functiune a suprafetei suplimentare de 144 de mp, in urmatoarele luni, centrul de date se va mari cu inca 72 de mp.

Oficialii GTS nu a oferit date despre investitia
necesara in extinderea centrului de date.

GTS Telecom este parte a GTS Central Europe (GTS CE), cel mai important operator alternativ de telecomunicatii la nivel regional, care furnizeaza servicii integrate in toate tarile din regiunea central si est europeana, din Frankfurt si pana in Istanbul.

Principalele tari in care compania opereaza sunt Republica Ceha, Polonia, România, Slovacia si Ungaria.

GTS CE are peste 1.300 de angajati si a inregistrat afaceri de 436milioan de euro si un profit operational de 77 milioane de euro in 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri