Ce crede Bill Gates despre iPad

Bill Gates, fondatorul Microsoft, a declarat ca iPad-ul de la Apple nu este un instrument pe care si-ar fi dorit sa il dezvolte compania pe care a creat-o in 1975, scrie The Telegraph.

"Nu este nimic in iPad la care sa ma uit si sa spun ca mi-as fi dorit sa il produca Microsoft", a declarat Gates. "Nu este ca si cum as avea acelasi sentiment avut la lansarea iPhone, cand mi-am spus: Microsoft nu a ajuns la aceasta performanta", a adaugat miliardarul.

Gates nu crede ca o tableta cu ecran tactil va crea senzatie in randul consumatorilor. "Sunt putin increzator in lectura digitala, dar sunt multumit de un mix intre voce, pix si o tastatura reala, in alte cuvinte - un netbook, care va fi principalul terminal al acestui segment", a declarat Gates.

Cand Steve Jobs, directorul executiv al Apple, a lansat iPad, in urma cu o luna, a profitat de aceasta oportunitate si a criticat netbook-urile, numindu-le "laptop-uri ieftine" cu ecrane de proasta calitate ce ruleaza greu aplicatiile. "Netbook-urile nu sunt bune de nimic", a adaugat acesta.

Microsoft a lansat in 2002 un computer tableta numit Windows PC Tablet. La momentul respectiv, Gates a declarat ca instrumentul este o evolutie naturala de la laptop si ar putea fi folosit de companii, insa nu s-a bucurat de succes.

Ce cred rivalii Apple despre lansarea iPad?


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri