Hostway pune la dispozitia eMAG servere dedicate bazate pe tehnologie Intel Nehalem, baze de date, storage, climatizare si alimentare electrica, iar conectivitatea la internet se va realiza prin 15 furnizori de internet din tara.

“Ne dorim sincer sa le oferim cel mai bun serviciu de gazduire din Romania. Este vorba despre un business al carui core sunt vanzarile online, deci orice problema de hosting ar atrage pierderi mari clientului nostru”, a declarat Flaviu Radulescu (foto), director general al Hostway Romania, companie care a avut anul trecut afaceri de 920.000 de euro, fata de in jur de 860.000 de euro in 2008.

Managerul Hostway declara
pentru Wall-Street la inceputul lui februarie ca a inceput sa lucreze de curand cu unul dintre cei mai mari retaileri IT online.

Printre cei mai mari clienti ai Hostaway se numara BRD, Trilulilu, GSP TV, Cancan, Realitatea-Catavencu si National Geographic Channel Romania.

Piata de comert online este estimata sa ajunga la circa 350 de milioane de euro in 2010, iar principalii competitori ai eMag sunt PCfun, Cel.ro si MarketOnline.