Apple se asteapta ca la sfarsitul acestei saptamani sa vanda melodia cu numarul 10 miliarde prin magazinul sau online iTunes, scrie The Telegraph.
Compania va oferi un premiu in valoare de 10.000 de dolari utilizatorului iTunes care va face descarcarea cu numarul 10 miliarde. Aceasta cifra ar putea fi atinsa chiar vineri.

Desi iTunes a fost lansat in 2001, initial a fost folosit pentru organizarea colectiilor de muzica ale utilizatorilor pentru Mac-uri sau iPod-uri.

In 2003, Apple a lansat iTunes Music Store, care permite utilizatorilor sa cumpere si sa descarce melodii.

Apple este considerata o companie ce a revolutionat muzica digitala odata cu lansarea iPod si iTunes, si ar putea sa domine industria muzicala, desi casele de discuri sunt nemultumite de modelul de vanzare propus de Apple, prin care permite utilizatorilor sa cumpere melodiile preferate decat sa faca o achizitie completa a albumului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri