Parte a seriei Style, Coolpix S220 a fost lansat in februarie 2009 si ofera functii precum zoom optic de 3x, 10MP si stabilizare a imaginii cu reducerea electronica a vibratiilor (VR).

In cadrul cercetarii realizate de agentia germana de cercetare GfK s-au analizat datele de vanzare ale aparatelor foto digitale din toate pietele europene, din ianuarie pana in decembrie 2009, pe baza numarului de unitati comercializate de punctele de vanzare din Europa.

"Aceste cifre sunt dovada ca ne-am atins obiectivul. In ansamblu, pretul acestui aparat foto, combinat cu gama de culori, designul si performanta au fost atractive pentru utilizatori", a declarat Mark Pekelharing, product manager in cadrul Nikon Europe BV.

In Romania, seria Style a avut cel mai spectaculos salt in vanzari dintre toate gamele de produse Nikon. In 2009 vanzarile modelelor Style au crescut cu mai mult de 100% fata de 2008, propulsand Nikon in pozitia de lider al pietei de aparate foto compacte pe ultimul trimestru al anului 2009, arata reprezentantii companiei la nivel local.

SKIN este importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania.