Nikon, producator de aparate foto, a vandut anul trecut pe piata europeana mai mult de 740.000 de aparate foto digitale COOLPIX S220, conform cercetarilor realizate de GfK.
Parte a seriei Style, Coolpix S220 a fost lansat in februarie 2009 si ofera functii precum zoom optic de 3x, 10MP si stabilizare a imaginii cu reducerea electronica a vibratiilor (VR).

In cadrul cercetarii realizate de agentia germana de cercetare GfK s-au analizat datele de vanzare ale aparatelor foto digitale din toate pietele europene, din ianuarie pana in decembrie 2009, pe baza numarului de unitati comercializate de punctele de vanzare din Europa.

"Aceste cifre sunt dovada ca ne-am atins obiectivul. In ansamblu, pretul acestui aparat foto, combinat cu gama de culori, designul si performanta au fost atractive pentru utilizatori", a declarat Mark Pekelharing, product manager in cadrul Nikon Europe BV.

In Romania, seria Style a avut cel mai spectaculos salt in vanzari dintre toate gamele de produse Nikon. In 2009 vanzarile modelelor Style au crescut cu mai mult de 100% fata de 2008, propulsand Nikon in pozitia de lider al pietei de aparate foto compacte pe ultimul trimestru al anului 2009, arata reprezentantii companiei la nivel local.

SKIN este importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri