Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile, a lansat primul telefon din noua serie de smartphone-uri dedicate social-networking-ului, Nokia C5, care adauga un numar de functii media, scrie ChannelWeb.

Nokia C5 este primul smartphone din seria C-Series, fiind optimizat pentru accesul la retele sociale si oferirea de continut. De exemplu, statusurile Facebok si alt continut de acest tip este vizibil in agenda de contacte ale smartphone-ului.

Nokia C5, un telefon low-cost cu un pret de vanzare de 135 euro, poate accesa mai usor site-uri precum Facebook, MySpace, dar si Ovi Maps si Google Maps.

Smartphone-ului Nokia C5 dispune de o tastatura numerica standard, iar sistemul de operare este Symbian. Terminalul ofera suport pentru servicii de email si mesagerie instant ca Ovi Mail, Microsoft Windows Live Hotmail, Google Gmail, Google Talk si Windows Live Messenger.

Clasa C-Series, axata pe retele sociale, este ultima categorie de telefoane lansata de cel mai mare producator de telefoane. Crearea acestei linii de smartphone-uri vine dupa ce rivalii din piata profita de retelele sociale pentru a atrage utilizatori. Competitori ai Nokia, precum HTC si Motorola, au introdus functii de social networking in terminalele pe care le produc pentru a atrage consumatorii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri