Compania Nationala Posta Romana va pune la dispozitia clientilor sai, prin toate subunitatile postale integrate in reteaua VPN (retea virtuala privata), serviciul de incasare a contravalorii facturilor emise de Digital Cable Systems (facturi AKTA).
Plata se poate face la oricare dintre cele 580 de oficii postale abilitate, indiferent de domiciliul beneficarului.

Pentru efectuarea serviciului, clientul prezinta obligatoriu salariatului postal factura emisa de furnizorul de servicii. Pentru plata efectuata, salariatul postal elibereaza clientului o chitanta semnata si stampilata. Clientul poate achita prin oficiile postale orice suma doreste.

Posta Romana detine cea mai mare infrastructura de retail reprezentata de peste 7.000 de subunitati postale dintre care 1.200 sunt informatizate. Aproape 2.000 de POS-uri plasate in oficii postale, inclusiv in zone rurale, fac operatiuni de incasare facturi. Infrastructura de retea este structurata la nivel local, regional si central si este pregatita sa preia de la agentii economici servicii si operatiuni specifice ale pietei financiare/IT/comunicatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri