Managementul France Telecom, cel mai important operator de telefonie francez si actionarul principal al Orange Romania, trebuie sa se miste repede si sa ia masuri de schimbare radicale pentru a pun e capat valului de sinucideri, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta in resurse umane Technologia, scrie cotidianul american The New York Times.
Echipa condusa de directorul executiv, Stéphane Richard, care i-a succedat lui Didier Lombard de la 1 martie, are la dispozitie cateva saptamani pentru a impune un nou stil de managenement cu care sa gestioneze acest lucru, se afirma in studiul datat cu 5 martie si obtinut de publicatia americana The International Herald Tribune.

Din ianuarie 2008 si pana acum, 43 de angajati ai France Telecom s-au sinucis, opt dintre acestia recurgand la acest gest de la inceputul anului. Majoritatea persoanelor au motivat in biletul de adio stresul de la serviciu.

Dupa ce compania a fost privatizata in 2004, majoritatea celor 103.000 angajati s-au plans de masurile sectorului privat, inclusiv de tintele de performanta.

Specialistii Technologia au propus o lista cu 107 recomandari pentru conducerea operatorului telecom, acestea fiind bazate pe interviuri fata in fata cu angajatii companiei.

Oficialii France Telecom au confirmat existenta raportului, adaugand ca managerii grupului se intalnesc cu liderii de sindicate din companie pentru a discuta recomandarile.

France Telecom este principalul actionar al Orange Romania, cel mai important operator de telefonie mobila pe piata locala, care la finalul anului trecut avea aproximativ 11 milioane de utilizatori si venituri de peste un miliard de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri