Acesta reprezinta un parteneriat strategic, care sustine orientarea Kaspersky Lab Romania spre segmentul de business, strategie care va continua si in 2010.

Incheierea acestui parteneriat reprezinta un pas important in consolidarea retelei de parteneri a furnizorului de solutii de securitate, spune Teodor Cimpoesu (foto), managing director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria.

In calitatea sa de distributor al Kaspersky Lab, Omnilogic va distribui toate solutiile de securitate ale companiei, concentrandu-se pe suita Kaspersky Open Space Security Release 2, lansata la finalul anului trecut in Romania.

KOSS Release 2 include noua varianta a Consolei de Administrare Kaspersky, o interfata de management centralizat si trei aplicatii pentru protectia statiilor de lucru si a serverelor ce ruleaza pe sisteme de operare Microsoft Windows.

Omnilogic este furnizor de produse si servicii IT pentru companii si utilizatori individuali. Citeste aici un interviu cu seful companiei despre cum va arata 2010 pentru piata de IT.