Radiocom va cumpara energie electrica de peste 47 mil. lei

Societatea Nationala Radiocomunicatii va organiza in 22 aprilie o licitatie deschisa pentru a cumpara energie electrica, pentru care va aloca din surse proprii 47.169.692 lei, fara TVA, potrivit SEAP.
Anuntul implica incheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic pe o durata de patru ani, potrivit NewsIn.

Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), scopul contractului este achizitia de energie electrica necesara pentru 14 locuri de consum, in cantitate totala de 141.436 MWh, din care 104.264 MWh medie tensiune si 37.172 MWh joasa tensiune.

Participantilor li se solicita o garantie de participare in suma de 470.000 lei, precum si o garantie de buna executie in cuantum de 5% din valoarea contractului subsecvent. De asemenea, se solicita licenta de furnizare energie electrica emisa de ANRE, precum si lista principalelor contracte de furnizare derulate in ultimii trei ani.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 19 aprilie, ora 16:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 aprilie, ora 11:00. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut. Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 30 iunie 2010.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 48 de luni incepand de la data atribuirii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri