Operatorul de telecomunicatii lanseaza pe 22 martie un nou portofoliu de servicii internet de mare viteza prin care incearca sa-si personalizeze serviciile, anunta compania
Cele trei pachete se numesc Surf, Play si Power.

Abonamentul “Surf” este pentru cei care folosesc ocazional internetul si pentru viteze de 2 Mbps pentru download, tarifele percepute sunt de la 2,9 euro/luna, fara TVA.

Abonamentul "Play" este potrivit pentru majoritatea utilizatorilor si ofera viteze intre 4 si 50 Mbps, in functie de tehnologia utilizata, preturile incepand de la 4,4 euro/luna, fara TVA.

Cel de-al treilea abonament, "Power", se adreseaza celor care folosesc intens internetul, cu nevoi ridicate de download care variaza intre 8 si 100 Mbps, in functie de tehnologia folosita. Tarifele lunare incep de la 5,9 euro/luna, fara TVA.

Romtelecom lanseaza de asemenea solutiile de securitate Norton AntiVirus 2010 si Norton Internet Security 2010, cu preturi care incep de la 1 euro pe luna (fara TVA).

Noii clienti Clicknet vor beneficia de gratuitate pe o perioada de 3 luni pentru oricare dintre cele doua produse Norton.

Cel mai mare operator de telefonie fixa pe piata locala a avut anul trecut afaceri de 807,7 milioane de euro, mai mici cu 7,2% fata de cele 869,9 milioane de euro inregistrate in 2008.

In 2009 numarul clientilor de internet (Clicknet) a crescut cu 24,1% la 807.362 de persoane.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Beneficiul pe care companiile din Romania ezita sa-l ofere angajatilor