Produsele vor fi achizitionate pentru 999 lei cu TVA inclus, acestea fiind insotite de 101 carti romanesti oferite cadou care valoreaza 299 lei.

Reprezentantii Germanos nu au oferit date despre tinta de vanzari pe care o estimeaza si nici despre numarul de produse aflate pe stocul initial, dar au precizat ca variaza in functie de cererea pietei.

In urma cu doua luni, oficialii Skin, distribuitorul produselor iRiver Story pe piata locala, declarau, pentru Wall-Street, ca in 2010 vanzarile de iRiver Story ar putea ajunge la minim 10.000 de unitati si ca cel putin pana la jumatatea anului lupta se va da intre Kindle (modelul ce poate fi comandat pe site-ul Amazon) si modelul iRiver Story, pana atunci nefiind planificata lansarea unui alt brand pe piata locala.

“Daca frenezia e-readerelor ar fi inceput in 2008, iRiver Story s-ar fi vandut cu siguranta in zeci de mii de exemplare, fiind singurul disponibil in magazinele din Romania. Pe fondul crizei insa, probabil ca vanzarile nu vor fi chiar atat de mari”, afirma atunci Maria Botan, category sales manager la Skin.

Iriver Story are 2GB memorie pe care se pot stoca 1.500 de e-carti, la care poate adauga capacitate suplimentara prin inserarea unui card de memorie de pana la 32 GB.

Cititorul are o baterie autonoma de peste 9.000 de pagini la o incarcare completa, tastatura Qwerty completa, ceea ce permite redactarea de notite, utilizarea calendarului si a jurnalului, audio si difuzor incorporat pentru ascultarea de audio-carti. De asemenea, se pot efectua inregistrari audio sau se pot face consemnari in scris pe interviuri audio.

Germanos are aproximativ 250 de unitati in Romania si este specializat in comercializarea de produse si servicii de telefonie mobila, precum si accesorii: telefoane fixe, camere foto si video, carduri de memorie.