Evenimentul se desfasoara în perioada 7 - 11 noiembrie 2005, la World Trade Center Bucuresti si îsi propune sa reuneasca în acest an peste 5000 de participanti din diverse domenii.

Zilele Biz, aflate la cea de-a 4 a editie, reprezinta în acest an locul de întâlnire a peste 350 de speakeri, 2000 de companii si va atrage peste 5000 de oameni de afaceri din cele mai importante domenii economice: antreprenoriat si investitii, finante-banci, constructii si imobiliare, IT si telecomunicatii, marketing si advertising.

Evenimentul este structurat în 5 zile, fiecare dintre acestea fiind dedicata unei industrii specifice, si cuprinde 20 de conferinte principale si peste 80 de seminarii si studii de caz. În ziua dedicata Telecomunicatiilor (10 noiembrie) RCS & RDS participa la conferinta principala intitulata “Servicii telecom pentru dezvoltarea afacerii” si organizeaza în aceeasi zi, la orele 11.30 seminarul pe tema “Reducerea cheltuielilor cu telefonia fixa”, la sala Vienna.

De asemenea, pe parcursul celor cinci zile ale manifestarilor RCS & RDS va asigura conexiunea la Internet si va pune la dispozitie serviciile de telefonie fixa RDS.Tel, precum si o cabina telefonica, de unde participantii vor putea efectua convorbiri gratuite catre orice destinatii nationale si internationale.