BitDefender se impune in Germania

In urma evaluarilor si testelor efectuate in luna ianuarie de cele mai importante 4 reviste de IT din Germania, solutiile romanesti BitDefender au obtinut cele mai bune rezultate si calificative, a anuntat Divizia de Securitate a Datelor din cadrul companiei SOFTWIN.

Astfel, revista "C't", cea mai importanta publicatie IT germana, cu peste 530.000 exemplare, a atribuit suitei BitDefender premiul "Editors Choice", datorita celei mai ridicate rate de detectie a unui antivirus, celui mai scazut timp de reactie, interfeta intuitiva si lista completa de facilitati. in editia germana "Chip", din luna februarie, BitDefender castiga premiile "Testwinner" si "Best Price". Cei de la "Chip" au evaluat partea de securizare Internet si au clasat firewall-ul BitDefender drept cel mai bun din piata. Premiile sunt acordate si pentru cea mai buna rata de detectie, functionalitati complete si pret scazut.

Aceleasi premii, "Testwiner" si "Best Price", au fost acordate si de publicatia Computerbild. Laboratorul de teste "Computerbild" a evaluat capabilitatile de scanare on-line ale celor mai importante produse antivirus din lume si a acordat solutiei romanesti recunoasterea pentru cel mai bun timp de reactie si cea mai usor de folosit solutie antivirus prezenta pe piata germana. "PC Welt" acorda pentru BitDefender, in luna februarie, premiul "Editors Choice". Publicatia PC Welt a testat timpul de reactie al produselor antivirus existente, in cazul aparitiei unei noi amenintari.

Cele 4 publicatii acopera peste 80% din cititorii de magazine IT din Germania, BitDefender fiind recomandat de acestea celor peste 55 de milioane de utilizatori germani de calculatoare. Premiile vin ca o confirmare a impunerii BitDefender pe piata germana in ceea ce priveste cifra de afaceri. Suita antivirus produsa de SOFTWIN este astazi, ca volum de vanzari in retelele de magazine germane, pe locul trei intre solutiile antivirus, intrecand produse celebre din domeniul securitatii software. BitDefender, produs "Fabricat in Romania", este localizat in prezent in 17 limbi de circulatie internationala, ultimele adaptari fiind in coreeana, japoneza si rusa, in timp ce suportul tehnic este asigurat 24 de ore din 24 in 14 dintre aceste limbi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Restricții de tranzit în Austria: în ce condiții scapă românii de izolare
Setari Cookie-uri