Romtelecom, Asesoft International si Asesoft Smart, companii din grupul Asesoft controlat de Sebastian Ghita, vor oferi sisteme de comunicatie N-VIS in valoare de 19,7 milioane de lei cu TVA (4,8 mil. euro) pentru Ministetul Finantelor Publice, potrivit site-ului de licitatii electroice e-licitatie.ro

Potrivit anuntului, cele trei firme vor oferi servicii de inchiriere de circuite prin satelit, echipament si accesorii pentru computer, echipament de comunicatii prin satelit si servicii de telefonie si de transmisie de date.

Din acest contract 10% poate fi subcontractat.

Romtelecom este unul dintre cei mai mare operatori telecom si a avut anul trecut o cifra de afaceri de 807,7 milioane de euro si un profit operational de 252,4 milioane de euro.

In 2009, Romtelecom a ajuns la 2.741.166 de utilizatori de telefonie fixa, numarul clientilor de internet a crescut cu 24,1% la 807.362 de persoane, iar cel ai serviciilor de televiziune prin satelit s-a majorat cu 37,5% la 884.126 utilizatori.

Pe de alta parte, din grupul Asesoft fac parte companiile Asesoft Distributie (distributie IT&C), Asesoft Net (divizia de online si dezvoltare de aplicatii web care dezvolta comparatorul de preturi Shopmania), Asesoft Smart (integrator de sisteme audio-video), Asesoft International (integrator de sisteme), Teamnet (dezvolta si implementeaza aplicatii software) si echipa de baschet masculin CSU Asesoft.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Circa 500 de plangeri la CNA, dupa ce Ghita a amenintat protestatarii