Compania de dezvoltare software Sety impreuna cu consultantul in social media Cristian Manafu au lansat TwitMe, un director de conturi pe reteaua de socializare Twitter care se adreseaza atat utilizatorilor obisnuiti cat si celor din companii.

TwitMe este primul director de conturi Twitter din Romania si vine atat in sprijinul utilizatorilor obisnuiti care doresc sa comunice cu anumite companii, cat si in cel al firmelor, carora le permite sa isi dezvolte si gestioneze vizibilitatea brandului prin reteaua de microblogging. Serviciul este disponibil la adresa www.TwitMe.ro.

“TwitMe va pune astfel fata in fata clientii si companiile, facilitandu-le accesul la comunicare si schimb de informatii”, spune Viorel Spinu, fondator Sety, companie fondata in 2005 care ofera servicii de dezvoltare software pe platforma Java(TM),aplicatii desktop si aplicatii pentru terminale mobile.

Potrivit lui Cristian Manafu, serviciul ii apropie pe consumator de companie, iar clientii corporate ajung sa-si cunoasca mai bine audienta.

Aplicatia functioneaza precum un catalog de companii, fiind posibila structurarea conturilor pe categorii, in functie de domeniul de activitate.

TwitMe pune la dispozitie o serie de optiuni pentru comunicarea online ale unei companii, acestea fiind denumite “TwitME PRO”.

TwitMe PRO permite introducerea de continut pe Twitter si permite adaugarea de informatie din site-uri web, Google Reader, feed-uri RSS, ReTweet-uri.

De asemenea, serviciul ofera alerte in timp real prin SMS, e-mail sau aplicatie, in functie de gradul de urgenta, pe baza unor criterii care pot varia de la termeni gestionati manual pana la integrare cu software-ul ERP (planificarea resurselor intreprinderii).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Hi5, MySpace, Flickr. Toate retelele, intr-o animatie excelenta!