Deutsche Telekom si mai multi operatori telecom europeni vor ca pana la sfarsitul anului sa lanseze o platforma rivala pentru magazinul online de aplicatii iTunes, scrie Financial Times Deutschland.

Potrivit unor surse citate de Financial Times Deutschland, platforma va fi construita pe actualele platforme ale DT - Mediaload, Videoload si Gamesload - oferind toate tipurile de continut pentru toate terminalele inclusiv muzica, clipuri video si articole de ziare. De asemenea, platforma va oferi aplicatii care vor functiona pe mai multe marci de telefoane.

Deutsche Telecom vrea sa colaboreze cu Vodafone, Telefonica, France Telecom si China Mobile, dupa ce a facut acest anunt in timpul celui mai mare eveniment din industria telecom. Publicatia germana mai anunta ca platforma va dezvolta aplicatii pentru toate smartphone-urile, care ulterior ar putea include si continut asemanator cu cel al rivalului iTunes (muzica, ziare, etc).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri