Marius Adrian Badea a fost numit, incepand cu 5 februarie, director general al Societatii Comerciale Centrul National de Difuzare Produse Informatice Romsoft S.A. Bucuresti pe o perioada de patru ani, dupa ce Raducanu Virgiliu si-a dat demisia, se arata intr-un anunt publicat in Monitorul Oficial.

"Se ia act de demisia domnului Raducanu Virgiliu inregistrata la registratura societatii sub numarul 10 din 6 ianuarie 2010 prin care renunta la mandatul de director general detinut in cadrul societatii. Se aproba demisia dlui Raducanu Virgiliu din functia de director general al societatii incepand cu data de 5 februarie 2010, dupa implicarea termenului de preaviz a renuntarii la mandatul de director general. Incepand cu data de 5 februarie 2010 se numeste in functia de director general, pe o perioada de 4 ani, Badea Marius Adrian (...) Incepand cu data de 5 februarie 2010 inceteaza functia de director eexcutiv a domnului Badea Marius Adrian din cadrul societatii", potrivit anuntului, citat de NewsIn.

Incepand cu 14 ianuarie, functia de director executiv va fi detinuta, pe o perioada de patru ani, de Caloianu Olimpia-Emma.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
O altfel de abordare: avem nevoie si de falimente