Filiala locala a Ness Technologies, furnizor global de solutii si servicii in domeniul tehnologiei informatiei, va fi condusa de la 1 aprilie de Bogdan Popescu. El il inlocuieste pe Otakar Smolik, actualul manager interimar al Ness Romania, dupa ce in toamna anului trecut Dragos Nicolaescu a plecat de la conducerea integratorului IT pentru a intra in antreprenoriat.

Bogdan Popescu a fost, anterior, timp de opt ani, HP Services Country Manager in Romania, divizia de servicii IT a companiei Hewlett Packard.

Totodata, viitorul sef al Ness Technologies a ocupat pentru trei ani functia de Global Services Country Manager al Compaq Romania.
Bogdan Popescu este licentiat in Electronica si Telecomunicatii si detine o diploma MBA.

“Am o viziune foarte clara: aducerea Ness Technologies in pozitie de lider, ca si integrator de sisteme pe piata IT din Romania. Imi propun sa indeplinesc aceasta misiune in urmatorii trei ani", a spus Bogdan Popescu, viitorul director general al companiei cu aproximativ 100 de angajati, localizati in Bucuresti si Iasi.

El va coordona activitatile de vanzari si dezvoltare de business ale Ness Romania in toate segmentele de piata si se va ocupa, de asemenea, de extinderea resurselor globale ale companiei in regiune.

Bogdan Popescu ii va raporta direct lui Milan Sameš, presedinte Ness Technologies Europe.

Ness Technologies este de 16 ani pe piata IT din Romania si este cel mai important furnizor de servicii IT din regiune pentru sectorul utilitatilor.

Romania este una dintre cele 16 locatii internationale unde Ness Technologies isi desfasoara activitatea.

Ness Technologies (NASDAQ: NSTC) este un furnizor global de servicii si solutii IT, avand o expertiza specializata in dezvoltarea de produse software, integrare de sisteme, dezvoltarea de aplicatii si consultanta si distributie de software.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
DNA: Fostul director IT din Ministerul Justitiei a primit 230.000 euro