Pentru acest an, Spinu isi propune mentinerea cifrei de afaceri si a profitului la nivelul din 2009.

Afacerile companiei au fost anul trecut de 235.000 de euro (un million de lei), in crestere usoara fata de 220.000 de euro (0,8 mil. lei) in urma cu doi ani. Pe de alta parte, profitul net a ajuns in 2009 la aproximativ 47.000 de euro (0,2 mil. lei), in crestere cu circa 10.000 de euro fata de 2008.

Sety are 12 angajati, iar pana la finalul anului compania isi va mari echipa la 14-15 persoane, noii salariati urmand sa se ocupe de vanzari si de marketing.

Aproximativ 75% din businessul Sety este generat de clientii din strainatate, in principal din Belgia, Austria si Franta.

Pentru 2010, compania si-a bugetat investitii in jurul a 100.000 de euro pentru lansarea mai multor magazine online de nisa. Un exemplu este SlimElephant.com, un retailer online de suveniruri de calatorie personalizate de utilizatori care a fost lansat in parteneriat cu Symbolia.com, un site de impartasit amintirile din vacanta prin simboluri.

De curand, compania a lansat TwitMe, un director de conturi pe reteaua de socializare Twitter, care este gratuit si care se adreseaza atat utilizatorilor obisnuiti, cat si celor din compani si pentru care Spinu estimeaza ca pana la finalul anului va ajunge la 3.000 de conturi Twitter in zona business.

Managerul afirma, de asemenea, ca pana la finalul anului se vor obtine venituri 30.000 si 50.000 de euro din utilizarea serviciului TwitMe Pro, o aplicatie cu plata care eficientizeaza utilizarea Twitter.

In prezent, Spinu este in discutii cu potentiali clienti pentru implementarea TwitMe PRO. Realizarea TwitMe a inceput in august anul trecut de catre o echipa de 4-8 persoane a Sety. La acest proiect a colaborat si consultantul in social media Cristian Manafu.

Sety este o companie lansata in martie 2005 care ofera servicii de dezvoltare personalizata software in jurul platformei de dezvoltare Java, atat in zona de aplicatii web, desktop, cat si si in zona aplicatiilor pentru terminale mobile.