Administratia Biosferei Delta Dunarii plateste 19,2 mil. lei pe un sistem informatic

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) vrea sa achizitioneze servicii de dezvoltare si implementare a unui sistem informatic, la un pret de 19,2 milioane de lei fara TVA (4,7 mil .euro), 80% din finantare fiind asigurata de la Uniunea Europeana (UE), arata site-ul e-licitatie.ro.
Banii de la Uniunea Europeana vor proveni din POS Mediu, Axa 4: Implementarea sistemelor adecvate de management pentru protectia naturii, Domeniul major de interventie - Dezvoltarea infrastructurii si a planurilor de management pentru protejarea biodiversitatii si retelei Natura 2000, scrie NewsIn.

Firmele interesate pot depune oferte pana pe 31 mai, ora 11:00, acestea urmand sa fie deschise la ora 13:00, criteriul de atribuire urmand sa fie cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere economic.

Garantia de participare la licitatie este de 385.500 lei.

Contractul implica servicii IT de consultanta, dezvoltare software, internet, asistenta programare, software educational si personalizat, intretinerea resurselor logice de tehnologie a informatiei, servicii de formare si pregatirea manualelor de formare, iar durata acestuia este de 16 luni de la data atribuirii.

Statul va contribui cu 20% din cheltuielile eligibile si va acoperi cheltuielile neeligibile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri