Microsoft vrea sa prezinte saptamana viitoare o noua gama de telefoane mobile, ce va permite accesarea retelelor sociale si va avea ca public-tinta consumatorii tineri, relateaza cotidianul Wall Street Journal, citat de AFP.

Un purtator de cuvant al grupului Microsoft a declarat pentru AFP ca grupul vrea sa organizeze un eveniment pe 12 aprilie la San Francisco, insa nu a specificat tema acestuia, informeaza NewsIn.

Wall Street Journal, care citeaza surse apropiate grupului, a anuntat ca Microsoft vrea sa prezinte noi telefoane mobile, produse de compania japoneza Sharp Corp.

Sursele au mai precizat ca Microsoft a proiectat componentele software, hardware si de servicii online pentru noile telefoane mobile, in cadrul unui proiect de dezvoltare denumit "Pink".

Potrivit WSJ, telefoanele vor fi comercializate in parteneriat cu Verizon Wireless, compania de servicii de telecomunicatii detinuta de Verizon Communications si Vodafone.

Telefoanele vor fi disponibile initial numai in Statele Unite, potrivit cotidianului, insa oferta va fi extinsa, ulterior, la nivel international.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si