Expozitia HiFiarena, ajunsa la editia a III-a, a reunit peste 120 de marci prestigioase de pe piata mondiala a solutiilor si echipamentelor hi-fi audio si video. Printre acestea se numara Sony, Panasonic, Philips, Samsung, JVC, Sanyo, Sharp. Editia din acest an a prezentat, in cele 35 de studiouri, cele mai recente creatii in domeniul audio - video.

Printre acestea se numara prima camera video digitala cu inregistrare direct pe hard disk, ultimele sisteme home entertainment wireless, sau prima rama pentru fotografii digitale. Daca anul trecut au fost prezenti peste 3.000 de vizitatori, organizatorii se asteapta ca numarul acestora sa creasca la 4.000 la editia din acest an. Se asteapta de asemenea o crestere a vanzarilor care au atins la editia anterioara, aproximativ 250.000 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri