AT&T, cel mai mare operator telecom din Statele Unite, vrea sa investeasca aproximativ un miliard de dolari in acest an pentru a raspunde clientilor importanti precum companiile cu o prezenta globala, scrie Wall Street Journal.

Planul de investitii AT&T pentru 2010 include dezvoltarea retelelor din pietele emergente, investitii in aplicatiile mobile, gestionarea serviciilor pentru aplicatii si investitii in solutii IT pentru companiile mici.

In urma acestor investitii compania americana de telecomunicatii va face si o extindere globala in zone precum Europa, Asia-Pacific si America Latina. Pe lista investitiilor se numara si Romania alaturi de tari precum Belgia, Franta, Germania, Ungaria, Olanda, Portugalia, Rusia, Spania si Suedia.

Gigantul de telecomunicatii vrea sa investeasca aproximativ un miliard de dolari in acest an pentru a spori oferta de aplicatii, mobilitate si servicii cloud pentru companiile cu prezenta globala, pentru a extinde serviciile dedicate companiilor mici si pentru a continua extinderea retelei sale globale.

De asemenea, compania a anuntat ca vrea sa sporeasca suportul pentru mai mult de 750 de terminale wireless conectate deja la reteaua AT&T, precum cititoarele electronice, netbook-urile, ramele digitale, GPS-uri si sisteme de securitate, pentru a fi folosite de clientii corporate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cum poti renunta la contractul de Internet? Drepturile tale