Romtelecom si Cosmote, doi dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii de pe piata locala si controlati de grupul grec OTE, au refacut pachetele Convergent 1000 si Unlimited, lansate in 2008, care se adreseaza clientilor de business.

“Intram acum pe piata cu o varianta a pachetului Convergent, cu un pret cu cel putin 30% mai mic. Un numar semnificativ de clienti si-a aratat deja interesul pentru acest produs si suntem increzatori ca aceasta noua oferta va fi considerata utila de mai multe companii”, a declarat Vasile Voicu, director pentru managementul de produse pe segmentul de business in cadrul Romtelecom.

Cele doua pachete ofera minute gratuite sau convorbiri nelimitate catre retele fixe, mobile sau intre mobil si fix si pot fi adaptate in functie de nevoile specifice ale tuturor clientilor business. In plus, cele doua companii ofera, gratuit, solutii fix-mobil pentru clientii rezidentiali.

“Cele doua pachete remodelate ofera minute in retea care pot fi folosite in orice directie, intre retelele fixe si mobile. Clientii care aleg aceste optiuni vor beneficia de acoperire pentru liniile mobile si fixe, de peste 99% din populatie”, a spus Gabriel Ionita, products & services development senior manager Cosmote Romania.

Convergent 1000 a fost creat pentru a acoperi nevoile profesionistilor si companiilor mici si mijlocii.

Abonamentul poate fi adaptat astfel incat sa acopere nevoile specifice de business, avand ca cerinte minime o linie fixa de la Romtelecom, doua abonamente business Cosmote si un minim de 1000 de minute lunare pentru fiecare numar in parte.

Prin remodelarea celor doua pachete, tariful pe utilizator pentru Convergent 1000 incepe de la 5,84 euro/luna, fara TVA (pretul a fost calculat pentru un grup care include o linie fixa Romtelecom si doua linii mobile cu abonamentul Cosmote Business 10).

Convergent Unlimited se adreseaza companiilor mari cu volume de trafic de voce sporite. Pachetele pot fi adaptate pentru a oferi o comunicare flexibila si rentabila intre posturile fixe si mobile din interiorul unui grup selectat de utilizatori si ofera apeluri nelimitate in interiorul unui grup selectat de linii fixe si mobile, indiferent de ora.

Tariful pe utilizator pentru pachetele Convergent Unlimited incepe de la 9,17 euro/luna, fara TVA (calculul a fost realizat pentru un grup compus din o linie fixa si 2 mobile).

Pretul pentru abonamentul Romtelecom „Linie Business Tarif unic” + Convergent 1000 scade de la 10 la 7,5 euro.
Planurile tarifare Cosmote Share sunt disponibile pentru cele doua produse, 1000 si Unlimited.

In octombrie 2008, Romtelecom si Cosmote au introdus pachetul Fixed Mobile Unlimited pentru clientii persoane fizice. Serviciul este gratuit.

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa pe piata locala a avut anul trecut afaceri de 807,7 milioane de euro, in timp ce businessul Cosmote a fost de 423,2 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri