Cisco a lansat Cisco WebEx Meeting Center pentru Apple iPad, o aplicatie de business gratuita care permite participantilor sa se conecteze si sa participe la intalniri online chiar de pe iPad-ul lor.
Aplicatia Cisco WebEx este disponibila deja prin descarcare de pe App Store. Odata descarcata, participantii participa la intalniri atingand URL-ul intalnirii din invitatia venita pe e-mail sau din calendar.

Cisco WebEx permite utilizatorilor sa vizualizeze lista de participanti la intalnire, sa vada cine vorbeste si sa discute privat sau cu toti participantii folosind fereastra de chat de pe ecran.

Utilizatorii se pot folosi de conexiunea audio Cisco WebEx VoIP direct de pe iPad sau pot cere sa fie sunati pe un telefon.

“Apple iPad cuplata cu disponibilitatea intalnirilor online Cisco WebEx creeaza o interfata simpla dar foarte puternica. Tendinta utilizarii dispozitivelor personale pentru scopuri de afaceri va continua, trecand de la utilizatori cunoscatori ai tehnologiilor catre publicul larg. Ca rezultat, productivitatea va atinge niveluri noi”, a spus Zeus Kerravala, cercetator la Yankee Group.

Vezi si Peste 300.000 de oameni si-au cumparat iPad in prima zi de la lansare


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri