Distribuitorul IT&C Omnilogic va furniza si instala echipamente in vederea construirii unei retele de transport si acces la clientii tip WIMax la nivel national pe infrastructura fibra optica dark care sa sustina strategia de dezvoltare a Radiocom, pentru care va incasa 39.278.800 euro, fara TVA.
Potrivit anuntului de atribuire publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), contractul "Achizitia si instalarea de echipamente in vederea construirii unei retele de transport si acces la clienti tip WIMax la nivel national pe infrastructura fibra optica dark care sa sustina strategia de dezvoltare a S.N.Radiocomunicatii SA (Radiocom - n.r.) atat pentru servicii de comunicatii electronice, cat si pentru servicii de broadcasting" a fost atribuit in 1 martie 2010, fiind aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic (pretul total al ofertei - pretul echipamentelor si serviciilor si costurile aferente finantarii - 51%, iar caracteristici tehnice si functionale echipamente, FO dark 49%).

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 43.500.000 euro, fara TVA, si s-a ajuns la o valoare totala finala de 39.278.800 euro, fara TVA, anunta NewsIn.

In anuntul de atribuire se specifica ca se va inchiria fibra optica dark pe o perioada de 48 de luni.

Radiocom este unul dintre principalii furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice din Romania, fiind in coordonarea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).

Reprezentantii companiei declarau la inceputul acestui an ca Radiocom are prevazute pentru 2010 doua mari proiecte de investitii, respectiv dezvoltarea retelei de acces broadband Wimax fix in resedinte de judet si in alte locatii, in valoare de 153 milioane lei, si demararea proiectului de implementare a televiziunii digitale, in valoare de 135 milioane lei.

Omnilogic a castigat, la inceputul anului, un contract de 13,2 milioane lei cu TVA (3,2 mil euro) pentru un proiect la SNR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri