LG a lansat primul televizor 3D si in Romania

LG Electronics Romania a lansat pe piata din Romania primul televizor LCD FULL HD cu tehnologie 3D, care este disponibil in magazinele de specialitate la un pret recomandat de 2.000 euro, alaturi de player-ul Blu-ray 3D model BX580 care costa circa 300 euro.
"Dorim sa oferim consumatorilor romani o noua dimensiune a divertismentului. Astfel, functia 3D va fi incorporata intr-un numar cat mai mare de produse audio-video, televizoare si playere, din diverse categorii de pret. Gama va debuta cu modelele LD920, primul televizor cu tehnologie 3D de pe piata, si cu playerul Blu-ray BX580", a declarat Roh pan Ock, presedinte al LG Electronics Romania.

Functia 3D a noului televizor LG poate fi activata sau nu, astfel incat continutul 2D poate fi vizualizat ca si pana in prezent.

Pana la finalul anului, compania estimeaza ca va vinde cateva sute de bucati din noul model. "2010 este un an de pionierat. Pentru a putea continua, asteptam semnale de la furnizorii de cablu, care au un rol important in dinamica vanzarilor de televizoare 3D", a declarat Sorin Spinu, director de vanzari pe categoria Home Entertaiment la LG Romania.

LG Electronics a atins in luna februarie din 2010 o cota de piata de 33,2% la nivel local, pe segmentul televizoarelor LCD. In aceeasi perioada, televizoarele LG LCD cu diagonala de 42 inci – printre cel mai bine vandute - au atins o cota de piata de 54,8%.

Rezultate foarte bune au fost inregistrate, in aceeasi perioada, si pe segmentul de televizoare LCD Full HD, LG inregistrand prima cota de piata, de 38,8%, pe acest segment.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri