Dupa ce la inceputul acestui an HP a anuntat ca va va creste numarul angajatilor cu 30% (respectiv 600 de persoane) la centrul de servicii partajate, Global eBusiness Operations Center (GeBOC), compania ar mai putea angaja inca 50 de oameni la divizia de dezvoltare software de la Cluj.
HP vrea sa mareasca numarul angajatilor la centrul de soft de la Cluj cu inca 50 de persoane, potrivit lui Radu Enache (foto), directorul general al companiei in Romania.

In prezent, centrul din vestul tarii are 80 de salariati. Obiectivul de a creste numarul acestora vine ca urmare a rezultatelor bune inregistrate de angajati in ceea ce priveste dezvoltarea de aplicatii.

"Am inceput sa investim in Romania in urma cu cativa ani. Am gasit aici oameni bine pregatiti si o infrastructura in curs de dezvoltare. De aceea, vom continua sa alocam bani investitiilor in aceasta tara", a spus Francesco Serafini, managing director HP EMEA si senior vicepresedinte pe segmentul Enterprise Business EMEA.

La inceputul lunii februarie, centrul HP de servicii partajate, Global eBusiness Operations Center (GeBOC), a anuntat ca va creste numarul angajatilor cu 30% (respectiv 600 de persoane) pana la finalul lui 2010, prin atragerea de studenti si tineri cu experienta profesionala de 1-2 ani.

Centrul GeBOC deruleaza multiple activitati de relationare cu clientul sau cu partenerii, activitati administrative si logistice, activitati de suport creditare si colectare a debitelor, activitati de suport a vanzarilor in 22 de limbi straine.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri