Prin oferta valabila in perioada 1 aprilie - 30 iunie 2010, orice nou abonat beneficiaza de luni gratuite de abonamente in numar egal cu numarul de servicii achizitionate. Noii clienti ai companiei vor primi abonamente gratuite in sistem 4x4, 3x3, 2x2, 1x1.

Lunile in care abonamentele sunt oferite gratuit de catre RCS & RDS sunt primele din contract. Gratuitatea de pana la patru luni de abonament le aduce noilor clienti ai companiei economii de pana la 336 lei (inclusiv TVA).

Cei care doresc sa se aboneze in timpul promotiei pot face orice combinatie intre serviciile Digi pe care vor sa le contracteze: televiziune, internet, internet mobil, telefonie fixa, telefonie mobila. In cazul achizitionarii mai multor servicii de acelasi tip, promotia este valabila numai pentru unul dintre ele.

„Intentia noastra este sa ne atragem clientii cu oferte stimulative cand acestia au mare nevoie de ele. Am lansat promotia inainte de Sarbatorile de Paste si o inchidem dupa perioada preliminara a verii. In acest interval oamenii sunt mai orientati catre divertisment, mobilitate si comunicare. Noi le putem oferi: televiziune digitala la pret de televiziune analogica, televiziune prin satelit cu minim 14 lei (inclusiv TVA), internet de pana la 100 Mbps si telefonie fixa plus telefonie mobila cu preturi de maxim 2 euro (fara TVA) si convorbiri nelimitate in reteaua fixa si mobila a RCS & RDS”, a declarat Niculae Plesa, vicepresedinte operatiuni comerciale si de marketing al RCS & RDS.

In Romania, compania este principalul operator de televiziune si Internet, insa duce o lupta stransa cu ceilalti operatori, in special cu Romtelecom (controlat de OTE si indirect de Deutsche Telekom, grupul german detinand 30% din OTE) si UPC.

RCS&RDS s-a dezvoltat in ultimii ani si in Ungaria, Spania, Cehia, Croatia, Slovacia si Serbia.