Google a lansat Google Maps Romania, care permite acces la harti online, cautarea unor companii sau plasarea de anunturi gratuite, hartile detaliate ale Romaniei putand fi accesate cu orice web browser sau prin Google Maps pentru telefonul mobil sau orice terminal cu acces la Internet.
Serviciul este disponibil la adresa maps.google.ro pentru utilizatorii locali si pentru companii.

"Noul serviciu Google Maps ofera posibilitatea utilizatorilor sa acceseze harti online, sa caute companii, sa plaseze anunturi gratuite prin intermediul Google Maps Local Business Centre, sa isi creeze harti proprii si sa caute diferite locatii, chiar in deplasare", se arata in comunicatul companiei.

Astfel, butonul "Harta" afiseaza o harta traditionala, utila pentru gasirea unei adrese sau pentru definirea unui traseu de la A la B, butonul "Satelit" afiseaza fotografii luate din satelit si din aer, iar apasand pe "Teren" se afiseaza configuratia fizico-geografica a unei zone (evidentiaza de exemplu muntii si dealurile).

"Suntem foarte bucurosi ca datorita lansarii de astazi a Maps Romania, hartile noastre vor fi mai usor de folosit de catre utilizatorii romani. As vrea in mod deosebit sa evidentiez posibilitatea oferita companiilor de a publica informatii prin Local Business Center, aplicatie ce permite, pe langa postarea datelor de contact, si postarea programului, imagini si multe altele", a spus Jaroslav Bengl, manager de produs pentru harti de la Google Zurich.

"Romania poate deveni o destinatie foarte populara pentru vacante, insa infrastructura corecta este o necesitate. Iar hartile accesibile pe Internet ce pot fi folosite de utilizatorii nostri din toata lumea pentru planurile lor de vacanta, sunt parte a infrastructurii secolului 21", a completat oficialul Google.

Google a fost fondat in 1998 de catre absolventii de Stanford Dr. Larry Page si Dr. Sergey Brin si are sediul central in Silicon Valley si birouri in America de Nord si de Sud, Europa si Asia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri