Buletinul de stiri va fi prezentat in limba romana si in franceza si va dura 5 minute. Acesta va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

In portalul Orange pe mobil, programele Telenews pot fi urmarite gratuit, clientii platind doar traficul realizat , in functie de planul tarifar utilizat.

Platforma va gazdui editoriale realizata de jurnalisti precum Laura Chiriac, Adelin Petrisor, Cosmin Prelipceanu si Luca Niculescu.

"Proiectul este realizat de zece jurnalisti, iar pana la inceputul verii va fi lansata si o versiune a stirilor in limba engleza", a declarat Nicolas Don, jurnalist si initiator al Telenews. Don a mai ucrat pentru televiziunele franceze France3 si France 5, iar in Romania pentru canalul Realitatea TV.

Jurnalistul a inceput sa dezvolte acest proiect din 2008, dar lucrurile au avansat mai ales in ultimele doua luni.

Buletinul de stiri este si in limba franceza pentru ca in Romania exista o comunitate puternica de expatriati care isi doresc ce se intampla in Romania, a mai spus Nicolas Don Stirile vor fi initial de interes general, dar in curand vor exista si informatii doar din domeniul sportiv.

Orange are aproximativ 11 millioane de clienti si a inregistrat afaceri de peste un miliard de euro anul trecut. Un alt partener al proiectului este compania Apa Nova.

Citeste si Miza pe clienti la Orange: Cum a revenit pe crestere baza de utilizatori