UPC lanseaza 82 de programe digitale pentru 23 de lei pe luna

UPC Romania, al doilea operator de cablu TV pe piata locala, lanseaza Digital TV Avantaj, un nou pachet pentru serviciile de televiziune digitala care se adreseaza clientilor noi si include 82 de canale digitale TV pentru 23 de lei/luna (fara TVA).
Accesul la serviciul analogic de televiziune este gratuit, indiferent de numarul televizoarelor din casa, iar clientii beneficiaza de ghidul electronic de programe, functia de control parental si 16 posturi radio digitale.

“Prin lansarea Digital TV Avantaj, care include cel mai mare numar de canale in format digital la un pret avantajos, facem din televiziunea digitala un serviciu accesibil tuturor. Prin abonamentul de televiziune digitala la un pret similar cu cel pentru serviciile de televiziune analogica, UPC face un pas important pe piata in ceea ce priveste accesul la serviciile digitale”, declara Dragos Militaru, Director Comercial, segmentul Rezidential al UPC Romania, companie care a avut anul trecut afaceri de 123,4 milioane de euro.

Abonamentul Digital TV Avantaj este disponibil si in varianta pachetelor de servicii 2 Play sau 3 Play, iar clientii pot alege pachetele potrivite pentru nevoile lor, beneficiind de reduceri de pana la 20 de lei.

Astfel, operatorul telecom lanseaza cateva oferte speciale pentru clientii care trec de la serviciul de televiziune analogica la cel de televiziune digitala sau pentru cei care isi extind pachetele de servicii 2 Play sau 3 Play cu acest serviciu.

Cei care trec de la abonamentul de televiziune analogica la unul din abonamentele similare de televiziune digitala, au o reducere de 50% la noul abonament timp de patru luni.

Clientii care beneficiaza de pachete 2Play sau 3Play ce contin televiziune analogica vor avea aceeasi reducere daca aleg serviciul 2Play sau 3Play similar cu televiziune digitala.

Abonatii la televiziunea digital au posibilitatea sa-si extinda serviciul cu unul din pachetele 2 Play sau 3 Play, beneficiind astfel de oferta “3 luni cadou” pentru serviciul adaugat.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Cu ce noutati vine Pro TV in grila de toamna
Setari Cookie-uri