Valoarea contractului nu poate fi dezvaluita, potrivit reprezentantilor TotalSoft.

"Insa contractul semnat cu Deutsche Leasing Austria va constitui un punct de plecare pentru viitoare colaborari cu diverse companii din piata austriaca", au spus, pentru Wall-Street, oficialii producatorului de software.

Deutsche Leasing Austria face parte din grupul Deutsche Leasing ce activeaza pe piata financiara de peste 40 ani, cu operatiuni pe 3 continente, in 22 de tari. Noul contract marcheaza intrarea sistemului ERP romanesc pe o noua piata europeana.

In prima parte a acestui an, Deutsche Leasing Austia a luat decizia achizitionarii unui software de tip ERP, pentru automatizarea si optimizarea proceselor specifice, dar si pentru agregarea tuturor informatiilor din sistemul informatic pentru sustinerea deciziilor strategice. Compania a efectuat o analiza atenta a mai multor solutii, printre care si una locala.

Contractul presupune si implementarea componentei de business intelligence, Charisma Anlyzer, care, pe baza informatiilor extrase din sistem, va oferi companiei posibilitatea realizarii unor analize de business comparative.

Proiectul este prevazut a se derula pe o perioada de 3 luni, timp in care intrega baza de contracte si activitatea administrativa a companiei vor trece exclusiv in solutia Charisma.

TotalSoft este deja prezenta de 3 ani pe piata austriaca prin solutii complexe, bazate pe tehnologiile CRM si SharePoint de la Microsoft, pentru clienti precum grupul OMV Viena sau EconGas.

Compania a deschis, in aceasta luna, o reprezentanta in Bulgaria, in urma unei investitii de 300.000 euro.