Germanos, cel mai mare retailer telecom pe piata locala, intra pe piata distributiei de netbookuri si laptopuri cu aceleasi modele de produse pe care in urma cu cateva zile Cosmote a anuntat ca le va oferi la promotie in cadrul primei sale oferte de internet mobil 3G cu viteze de descarcare pana la 21,6 Mhz.
Cele trei produse sunt netbookurile HP Mini 210 si Acer Aspire One 532 si laptopul HP G62.

Acer Aspire One 532 poate fi achizitionat din magazinele Germanos pentru 1.299 de lei, HP Mini 10 pentru 1.499 de lei, iar HP G62 la pretul de 2.549 de lei. Cele trei modele au doi ani garantie.

Saptamana aceasta, Cosmote, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala si parte a grupului OTE, de care apartine si Germanos, a lansat prima sa oferta de internet mobil 3G la viteze pana la 21,6 MHz, oferind cadou pana la 1 iunie 192 de laptopuri Acer Aspire One 532.

Germanos este cel mai mare retailer de telefoane mobile si accesorii pe piata locala si are aproximativ 250 de magazine.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri