"Obiectivul nostru este sa le oferim clientilor o experienta buna de navigare pe Internet", a declarat Thierry Millet (foto), CEO Orange Romania.

Datorita standardului HSDPA 14,4 Mbps, un fisier cu dimensiunea de 5 MB va putea fi descarcat in 3 secunde in conditii optime de conectivitate, spre deosebire de 7,5 secunde prin tehnologia HSDPA 7,2 Mbps, in timp ce un e-mail cu un atasament de 1 MB va fi receptionat in mai putin de o secunda.

Pentru clientii care acceseaza frecvent Internetul pe laptop si detin unul dintre abonamentele Internet Unlimited 14, Internet Unlimited 21 si Internet Unlimited 58, Orange are o oferta de trafic nelimitat si gratuit pe timpul noptii, intre orele 00:00 si 7:00, iar pentru clientii care folosesc optiunea My Smartphone, operatorul ofera 500 MB pentru navigare pe Internet, cu 9 euro/luna (TVA inclus).

In 2009, Orange a inregistrat afaceri cu 19,5% mai mici, pana la 1,055 miliarde euro, dar a incercat sa readuca pe crestere baza de clienti, dupa o scadere de 1,1% in numarul acestora in primul trimestru al anului trecut.