Vodafone, al doilea operator de telefonie din Romania, isi extinde portofoliul de Internet mobil cu servicii prepaid, prin lansarea cartelei Internet Vodafone, disponibila utilizatorilor din toata tara prin oferte incepand cu 5 euro credit.
Astfel, utilizatorii care prefera sa nu incheie un abonament sau cei cu nevoi punctuale de Internet mobil pot sa aleaga noile oferte Internet Vodafone pe baza de cartela reincarcabila.

Cartela Internet Vodafone este disponibila in doua variante, pachet cu cartela reincarcabila si pachet cu cartela plus modem USB, ce poate fi achiztionat la pretul de 139,99 lei (TVA inclus). Noul produs se comercializeaza in orice magazin Vodafone, in magazinele partenere, precum si in punctele de vanzare a cartelelor prepaid.

Oferte Cartela Internet
Vodafone
Trafic inclus Valabilitate Viteza maxima Pret
Internet 10 zile 0,5 GB 10 zile 3,6 Mbps 5 euro credit
Internet 10 zile intensiv 1 GB 10 zile 3,6 Mbps 7 euro credit
Internet 30 zile 1GB 30 zile 3,6 Mbps 10 euro credit
Internet 30 zile intensiv 2 GB 30 zile 3,6 Mbps 14 euro credit
Internet 30 zile super 4 GB 30 zile 7,2 Mbps 20 euro credit
Internet 30 zile premium 8 GB 30 zile 21,6 Mbps 30 euro credit


Vodafone a lanst astazi la nivel national serviciile 3G cu frecventa de 900MHz, oferind access la Internet mobil pentru 90% din populatia Romaniei, la viteze de pana la 21,6 MHz.

Serviciul acopera peste 12.000 de localitati, la viteze de pana la 7,2 Mbps si 16 mari orase, unde viteza maxima este de 21,6 Mbps. Clientii Vodafone pot vedea foarte usor daca o anumita localitate din tara se afla in aria de acoperire a retelei de Internet mobil, accesand harta disponibila online la www.vodafone.ro/acoperire.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri