Magazinul are o suprafata de 1.500 de metri patrati si ofera peste 15.000 de articole produse de mai mult de 70 de branduri.

Unitatea situata pe Strada Topolnitei nr. 8, la etajul 1, este cel de-al doilea magazin al retailerului din orasul Drobeta-Turnu Severin.

" Asteptarile in privinta vanzarilor sunt mari, tinand cont ca este cel de-al doilea magazin din acest oras. Cu siguranta vor mai fi deschideri de magazine, dar deocamdata suntem in stadiul de negocieri. In principal sunt vizate spatiile din care se retrage competitia, iar bugetul pentru CAPEX (n.red cheltuieli de capital) e unul limitat, pana in doua milioane de euro", a declarat pentru Wall-Street Laura Nastase, director de comunicare al Domo Retail.

La inceputul lui martie, Domo a mai deschis o unitate de 2.500 de metri patrati in Baneasa Shopping City, pe locul in care pana in ianuarie era un magazin Flanco.

Domo areo retea nationala formata din 135 magazine (128 Domo si 7 magazine Technomarket) ce insumeaza aproape 80.000 de metri patrati si peste 1650 angajati.