Compania Sony a lansat in aceasta saptamana un serviciu de telefonie Web numit Instant Video Everywhere.
Potrivit unei reclame de pe site-ul Sony, noul serviciu va fi distribuit impreuna cu ultima versiune de laptopuri Vaio BX, care sunt echipate cu camere video integrate.

Initiativa companiei este rezultatul faptului ca firme traditionale de telefonie isi pierd suprematia asupra unor servicii ce au fost candva in exclusivitate ale lor. In septembrie, compania eBay a anuntat ca a fost de acord sa plateasca 2.6 miliarde $ pentru furnizorul de telefonie prin Internet Skype, una dintre primele companii Voice over Internet Protocol, sau VoIP. eBay a declarat ca intentioneaza sa intensifice comunicatiile dintre cumparatori si vanzatori.

Yahoo, AOL si alte companii ofera si ele servicii video-calling similare cu noul serviciu IVE Sony. Serviciile video-calling sunt de mult timp laudate de entuziasti, insa trebuie sa atraga marea majoritate a audientei.

In iunie, Sony a anuntat ca ar putea oferi un serviciu de telefonie, cand a lansat un serviciu IVE adresat companiilor. Sony lucreaza cu Glowpoint, un furnizor de servicii video-phone, cunoscut pentru serviciile sale usor de folosit si pentru schemele sale video dialing nelimitat "All You Can See".

Sony a anuntat ca va oferi si posibilitatea de conectare a utilizatorilor IVE la liniile terestre si la telefoanele mobile in schimbul unui abonament lunar de 9.95$.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri