Calculat conform GAAP, venitul net pentru primul trimestru al 2010 a fost de 5 milioane dolari, sau 6 centi per actiune detinuta, in comparatie cu 8 miloane sau 10 centi per actiune detinuta.

“Polycom a generat venituri record in primul trimestru al anului 2010, al patrulea trimestru consecutiv de crestere continua si al doilea trimestru de crestere consecutiva fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a declarat Robert Hagerty, presedinte si CEO al companiei.

Conform liniei de productie, venitul net consolidat pentru primul trimestru al anului 2010 a provenit, in procent de 69% din solutii video, sau 189 milioane dolari (dintre care 53% sisteme de comunicare video, sau 146 milioane dolari si 16% sisteme de retea, sau 43 miloane dolari) si 31% sisteme de comunicare voce, adica 87 milioane dolari.

“Veniturile pe termen scurt si lung, cat si portofoliul au crescut considerabil fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita cererii sustinute din partea clientilor”, declara Michael Kourey, Senior Vice President al departametului Financiar si Administrativ si CFO al companiei Polycom.