Polycom Inc, companie globala de furnizare de solutii de teleprezenta, video si voce, a obtinut un venit consolidat de 276 milioane dolari pe primul trimestru al anului 2010, fata de cele 225 milioane dolari din T1 2009.

Calculat conform GAAP, venitul net pentru primul trimestru al 2010 a fost de 5 milioane dolari, sau 6 centi per actiune detinuta, in comparatie cu 8 miloane sau 10 centi per actiune detinuta.

“Polycom a generat venituri record in primul trimestru al anului 2010, al patrulea trimestru consecutiv de crestere continua si al doilea trimestru de crestere consecutiva fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a declarat Robert Hagerty, presedinte si CEO al companiei.

Conform liniei de productie, venitul net consolidat pentru primul trimestru al anului 2010 a provenit, in procent de 69% din solutii video, sau 189 milioane dolari (dintre care 53% sisteme de comunicare video, sau 146 milioane dolari si 16% sisteme de retea, sau 43 miloane dolari) si 31% sisteme de comunicare voce, adica 87 milioane dolari.

“Veniturile pe termen scurt si lung, cat si portofoliul au crescut considerabil fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita cererii sustinute din partea clientilor”, declara Michael Kourey, Senior Vice President al departametului Financiar si Administrativ si CFO al companiei Polycom.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si