InCrys, companie locala de consultanta si outsourcing software, cu afaceri de 4,2 milioane de euro in 2009, estimeaza o crestere cu 15% a businessului si a numarului de angajati in 2010.

Astfel, in 2010 compania ar putea ajunge la o cifra de afaceri de 4,8 milioane de euro si la circa 145 de angajati fata de 125 in prezent.
Anul trecut, businessul firmei infiintate in 2000 a crescut cu 32% fata de anul anterior.

Cresterea din 2009 a fost determinata de marirea numarului de proiecte si de cresterea numarului de angajati cu 20 de persoane.

”In contextul crizei economice, piata de outsourcing a evoluat interesant, in sensul ca au existat companii care si-au limitat activitatea, au redus numarul de angajati, sau nu au mai inceput anumite proiecte planificate anterior. Au existat insa si suficient de multe companii din Europa care au preferat piata romaneasca pentru a-si reduce costurile prin outsourcing. Pentru 2010 ne-am propus o crestere de cel putin 15% atat in privinta cifrei de afaceri cat si la nivelul numarului de angajati. Vom angaja specialisti cu calificarile dictate de piata in acest moment”, declara Gheorghe Pasc, directorul general al InCrys.

Principalele domenii de specializare ale InCrys sunt: consultanta IT, dezvoltare de aplicatii software customizate, suport IT si solutii de harware si de retea.

Compania, cu sediul in Bucuresti ofera servicii pentru clienti din Vestul si Estul Europei, SUA si Canada, cu accent pe industria financiar-bancara si de retail.

Compania a fost specializata initial in servicii de networking si vanzare de componente IT, iar ulterior si-a extins oferta si pe piata de outsourcing de software si de servicii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri