Guran, dupa ce a plecat de la Dell pentru un job la HP: Am facut un pas inainte

Mihai Guran, country manager-ul Dell pentru Romania si Bulgaria, a renuntat la pozitia pe care o detinea in cadrul companiei iar din data de 17 mai se va alatura echipei HP de pe plan local.
Decizia de a pleca din cadrul Dell a fost luata in urma cu cateva saptamani.

"Din punctul meu de vedere, experienta Dell a fost una buna, la fel si rezultatele obtinute de cand am inceput sa coordonez operatiunile din Romania si Bulgaria. Insa mi s-a oferit oportunitatea de a lucra in cadrul HP si consider, ca prin faptul ca am acceptat, am facut un pas inainte", a declarat pentru Wall-Street Mihai Guran (foto).

El adauga ca plecarea sa din cadrul companiei pe care a condus-o pentru circa doi ani de zile este motivata de faptul ca noul job ii va aduce noi provocari, atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

In cadrul HP Romania Guran va conduce operatiunile diviziei locale de servere si echipamente de stocare, va conduce o echipa mixta, formata din aproximativ 20 de persoane de vanzari, marketing si tehnice si ii va raporta direct lui Radu Enache, cel care conduce HP Romania de la infiintare, in 1997.

Mihai Guran a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si detine o diploma MBA de la Henley Business School din cadrul Universitatii din Reading, Marea Britanie.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri