Cei 20 de ani de experienta in cercetare si inovare, au facut ca EMSYS sa devina o solutie robusta si performanta pentru diverse industrii: Asigurari, Constructii, Distributie, Productie, Retail, Sector Public, Transport, Utilitati, Universitati etc. Experienta noastra a fost demonstrata atat in proiecte nationale, in organizatii lider pe segmentul lor de piata, in organizatii de grup, in companii cu dispersie teritoriala, cat si in organizatii mici si mijlocii.

Spre deosebire de alte solutii, EMSYS dispune de instrumente puternice de modelare si configurare, cu adresabilitate directa catre utilizatorul final. Remodelarea ulterioara a companiei datorita modificarilor structurale si de management, precum si instalarile noilor versiuni pot fi realizate de utilizatorul final intrucat configurarile anterioare sunt persistente, spre deosebire de alte aplicatii comparabile unde este nevoie de suportul unor senior consultants pentru a realiza orice modificare a sistemului.

EMSYS
are o arhitectura web, respecta cerintele unui sistem ERP in timp real si modeleaza cel mai bine cerintele mediului economic romanesc raportate la standardele impuse de Ministerul Finantelor, ofera instrumente de configurare la nivelul utilizatorului, functioneaza cu resurse de comunicatii minime (pana la nivel dial-up) si ofera o administrare centralizata a datelor.

EMSYS poate modela pana la 999 companii folosind aceeasi instanta a bazei de date si poate functiona independent de platforma hardware.
EMSYS modeleaza cele mai bune practici la nivel de industrie, folosind experienta acumulata in cadrul unor proiecte care pot fi considerate referinte pe segmentul lor de piata. Consideram ca functionalitatile pentru „Managementul Costurilor” si „Managementul Resurselor Umane” pot fi incadrate ca cele mai bune solutii de pe piata.

PRODINF Software
lanseaza posibilitatea de externalizare a serviciilor IT folosind EMSYS ca instrument pentru managementul organizatiilor. Acest serviciu presupune accesarea prin internet de catre clienti a aplicatiei EMSYS, bazele de date fiind stocate intr-un „datacenter”.

Beneficiile utilizarii acestui serviciu sunt: bugete zero pentru software si hardware, disponibilitate 7/24, solutie de „disaster recovery”, accesibilitate din orice punct cu acces internet, mentenanta aplicatie si baza de date inclusa, acces la informatie in timp real, acces la resurse calificate si dedicate suportului, timp scurt de implementare, reducere substantiala a costului de exploatare, securitate ridicata, asistenta tehnica de specialitate, costuri lunare reduse si bugetabile, eliminarea riscului cu asigurarea de resurse umane IT competente etc.
Experienta acumulata in 20 ani, proiectele reusite, solutiile oferite clientilor si inovarea continua sunt argumente ale unei colaborari pe termen lung si o garantie a calitatii prestarii unui asemenea serviciu.

Competitia acerba de pe piata impune o mai mare predictibilitate a costurilor si chiar o restrangere a acestora, dorindu-se o bugetare stricta si externalizarea serviciilor IT pe baza de abonament lunar.

Valoarea aplicatiei EMSYS, experienta specialistilor PRODINF Software si externalizarea serviciilor IT pot constitui o garantie a succesului companiei dumneavoastra!