Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, va retrage de la 1 iunie planul tarifar Music, lansat in mai 2007, potrivit site-ului operatorului.
“Din 1 iunie 2010 planul tarifar Music nu va mai fi disponibil. Alege gratuit planul MyTime sau alt plan la *100# pana atunci. In caz contrar, numai incepand cu 1 iunie 2010, vei beneficia automat de un plan special. Mai multe detalii despre noul plan urmeaza sa fie publicate pe www.orange.ro, pana la 1 iunie 2010", anunta oficialii companiei.

Prin oferta Music, utilizatorii operatorului pot realiza apeluri cu 8 centi pe minut catre numarul favorit din reteaua Orange ori din alte retele mobile ori fixe si cu 15 centi pe minut catre alte numere din reteaua Orange ori alte retele mobile ori fixe.

La fiecare reincarcare de minim 7 euro, clientii companiei primesc un bonus de 300 de mesaje scrise nationale si 5 MB pentru a naviga pe internet de pe telefon. Tariful pentru internet pe mobil este de 40 de centi/MB, iar pentru expedierea unui mesaj de 3,5 centi indiferent de mesaj.

Orange a inregistrat in primul trimestru al acestui an venituri de 237 de milioane de eurosi a ajuns la aproximativ 10,8 milioane de utilizatori fata de 10,99 milioane de utilizatori la finalul lui 2009.

Primele informatii despre aceasta decizie a Orange au aparut pe forumul Softpedia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Orange Romania anunta un nou chief marketing officer
Setari Cookie-uri