CS Vision, producator local de software, a lansat o aplicatie pentru managementul activitatii in cadrul companiilor pentru care mizeaza pe vanzari de 300.000 de euro in 2010.
Produsul se adreseaza managerilor de companii care vor sa monitorizeze activitatea angajatilor, aplicatia continand indicatori de performanta care vor ajuta la evaluarea acestora

Costurile aplicatiei denumite RiverRaft pornesc de la 5.000 de euro, in cazul unei licente pentru o companie cu un numar mic de angajati, iar timpul de implementare este unul foarte scurt, de ordinul zilelor.

“RiverRaft vine in intampinarea nevoilor administratiilor publice, care, fiind nevoite sa reduca numarul de angajati, pot avea acces la un instrument prin care sa evalueze si sa controleze activitatile personalului”, a declarat Razvan Bagiu, proprietarul CS Vision.

Aplicatia poate fi implementata direct in Microsoft Outlook,. Softul va fi compatibil cu Microsoft Office 2010 si functioneaza atat offline cat si pe terminalele mobile, asigurand astfel urmarirea permanenta a activitatilor.

CS Vision estimeaza ca noul soft va reprezenta in 2010 aproximativ 20% din cifra de afaceri a companiei, estimata la 1,5 milioane de euro. Anul trecut compania a avut un business in jurul a un milion de euro.

Initial, RiverRaft va fi disponibil doar pe piata din Romania, urmand ca din 2011 sa fie disponibil si in strainatate.

"Solutia va avea un site.com pentru pietele externe. In viitorul imediat vizam Europa, in special din vestul Europei. Promovarea va avea un caracter preponderent online, dar vor exista si parteneriate cu implementatori din tarile respective, in general, pentru partea de servicii. Aplicatia se va cumpara de pe site. Asteptarile financiare nu sunt inca conturate clar, dar probabil acestea vor fi intre 250.000 si 500.000 de euro", a declarat pentru Wall-Street Florin Benga, manager de dezvoltare a afacerii la CS Vision.

CS Vision a fost infiintata in octombrie 2002 de catre Razvan Bagiu, absolvent al Facultatii de Matematica din Bucuresti. Compania dezvolta doua linii de afaceri: implementarea de solutii software si productia de terminale si aplicatii interactive.

Firma are 23 de angajati care isi desfasoara activitarea in Bucuresti si Brasov, unde CS Vision detine si o hala proprie de productie.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri