Clientii care cumpara produse din cele 70 de magazine Flanco, al treilea retailer pe piata locala, pot returna produsele achizitionate in termen de 31 de zile de la achizitie.

Produsele trebuie sa nu fie deteriorate, iar clientii au nevoie de factura si ambalajul original al acestora. La returnare, clientii pot opta pentru un alt produs de cel putin aceeasi valoare sau pentru rambursarea banilor. Conditiile de returnare sunt disponibile in reteaua de magazine Flanco si pe www.flanco.ro.

Serviciul de returnare a produselor este deja disponibil.

Pentru perioada urmatoare compania vrea sa deschida alte 10 magazine in spatii cu chirii si trafic optim. De asemenea, pana in iunie 2010, compania isi propune ca peste 90% dintre magazine sa devina profitabile.

In prezent, Flanco International are 70 de magazine si 500 de angajati, aproape de trei ori mai putin decat in luna ianuarie a anului trecut, cand pentru retailer lucrau 1.400 de persoane.

Flanco International este in insolventa din decembrie anul trecut si estimeaza ca va iesi din insolventa in septembrie 2010. Flanco datoreaza aproximativ 60 de milioane de euro, dintre care 34 de milioane de euro catre banci.

De asemenea, in prezent retailerul este in discutii cu cinci investitori pentru preluarea companiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce poate noul Xiaomi cu camera de 108 MP